Om Sonac Kontor

Större valfrihet bygger bättre arbetsplatser

Sonac vänder sig till företag, organisationer och privatpersoner som letar kontorsinredning och -möbler i världsklass. Vi arbetar uteslutande med välrenommerade tillverkare och varumärken, alla med bevisad förmåga att år efter år leverera produkter som håller år efter år, som är vackra att se på och som är sköna att använda. Vi erbjuder väl tilltagna garantier, fri frakt och transparent prisbild. Inga dolda påslag eller överraskningar.

 

Vi erbjuder dig som kund möjligheten att handla direkt från oss i webbshoppen, där du enkelt och smidigt kan välja ut de kontorsstolar, skrivbord, förvaringsmöbler och skärmväggar som passar just dig och ert kontor. Vi är stolta över att kunna erbjuda över 2000 olika produkter från ett 100-talet utvalda tillverkare. 

Behöver ni mer omfattande hjälp med kontorsinredning erbjuder vi givetvis även detta, och då i samarbete med våra inredningspartners. Du som kund har då möjlighet att få hjälp hela vägen. Vi börjar med att träffas för att diskutera era förutsättningar och behov och tar er därifrån från grov skiss eller idé till färdig inrett kontor.   

Undrar du något är du välkommen att kontakta oss på kontakt@sonac.se

Sonac AB
559237-4234