Hemmakontor - skrivbord

Under de senaste åren har allt fler börjat arbeta hemifrån och ett nytt fenomen som uppstått är att ha ett hemmakontor. Skrivbord är en viktig del av ett välfungerat hemmakontor för att kunna arbeta ergonomiskt. Här hittar du de bästa tipsen för att hitta det perfekta skrivbordet för dig och hemmakontor-skrivbord som håller en hög kvalitet.

Köp skrivbord höj- och sänkbart

Ett bra skrivbord för kontor hemma är ett höj- och sänkbart. Då kan du ta som vana att stå upp emellanåt för att få igång rörelse i kroppen om du har ett stillasittande jobb. Vi tipsar nedan om tre företag som säljer skrivbord höj- och sänkbart och andra skrivbord och kontorsrelaterade produkter.

Elite erbjuder högkvalitativa och hållbara kontorsmöbler för alla typer av behov. Företaget riktar sig främst till andra företag och därför kommer priserna på hemsidan att vara angivna i ex.moms. Det innebär dock inte att du som privatperson inte kan investera i höj- och sänkbart skrivbord eller hörnskrivbord höj-och sänkbart som passar ditt hemmakontor. Utöver skrivbord kommer du också att hitta mängder med andra möbler som kan komma till stor användning, t.ex. skåp, konferensstolar, skrivbordsstolar, skärmväggar och mycket mer. Här hittar du höj- och sänkbart skrivbord i olika storlekar och i olika designer, så att du kan välja det som passar dig bäst. För det mindre hemmakontoret lämpar sig ett mindre skrivbord.

Till Elite-kontorsmöbler

Vill du köpa kontorsmöbler till riktigt bra priser är DPJ Workspace ett bra företag att använda sig av. Här hittar du höj- och sänkbart skrivbord som lämpar sig lika bra för kontoret på företaget som i hemmakontoret när du arbetar hemifrån. Vill du inte beställa kontorsmöbler online kan du med fördel besöka deras butik i Stockholm för att testa på skrivborden och skrivbordsstolarna i verkligheten. Annars erbjuder DPJ Workspace riktigt snabba leveranser och hörnskrivbord höj- och sänkbart skrivbord till bra priser på nätet. Utöver ovannämnda skrivbordsdesigner kommer du också hitta fasta skrivbord i mindre storlek såväl som skrivbord med T-stativ.

Till DPJ Workspace

Manilloshop är ett företag som främst fokuserar på kontorsmaterial och praktiska prylar till ditt hemmakontor. Det innebär att du kommer kunna hitta allt från pappersförvaring till pärmar, pennförvaring och mycket mer. I utbudet av skrivbord hittar du vikbart skrivbord som passar bra för dig med en mindre bostad där du behöver spara på utrymmet. De här skrivborden kan du nämligen fälla ihop när du har arbetet klart för dagen och stuva undan. Manilloshop erbjuder även ett väggmonterat utfällbart skrivbord som du fäster på väggen och fäller ut, likt ett skötbord, när du ska använda dig av det.

Till Manilloshop

Fördelar med att jobba hemifrån

Det finns många fördelar med att jobba hemifrån och ha ett hemmakontor. Med ett hemmakontor kan du arbeta från det egna hemmet och får på så vis en mycket lugnare och tystare arbetsmiljö. Du har också möjlighet att styra över dina arbetstider lite bättre och kan samtidigt få en arbetsplats som är utformad för just ditt arbete. Många hemmajobbare vittnar om att ett hemmakontor har gjort det möjligt att behålla fokus på ett helt annat sätt, jämfört med att arbeta från soffan eller sängen. Netigate gjorde en intressant undersökning under 2022 om hur den framtida arbetsplatsen mer kommer gå åt den hybrida arbetsplatsen med att både jobba hemifrån och på kontor varvat (för de som har möjligheten). Läs mer om vad Netigate kom fram till i undersökningen om framtidens arbetsplats.

Tillbehör till skrivbord

Skrivbordet är förvisso den viktigaste möbel du kan ha i ditt hemmakontor, men för att kontoret ska vara funktionellt och praktiskt kan du behöva investera i andra ting utöver just skrivbordet. Naturligtvis kommer du att behöva ha en bra och ergonomisk kontorsstol så att du kan sitta bekvämt i flera timmar, t.ex. en Herman Miller stol, men du kan också behöva investera i förvaringsskåp och bokhyllor för alla dina saker. Arbetar du med dokument som kräver stor sekretess kan det även vara värt att investera i ett arkivskåp med ett riktigt bra lås. Se även till att du har allt kontorsmaterial på plats som du kan behöva, t.ex. pennor, papper och post-it lappar.

Fler tips för hemmet