Inreda hallen

Att inreda hallen kan låta enkelt, eftersom de flesta hallar är mindre än många andra rum i bostaden. Sanningen är att mindre rum och utrymmen faktiskt är svårare att inreda än andra, eftersom du inte har lika mycket yta att röra dig med. Här tipsar vi dig om hur du kan inreda hallen på bästa sätt och få den både funktionell och snygg på en och samma gång.

Hall – möbeltips

Det finns många saker du kan investera i för att inreda din hall på bästa sätt. Hallen ska inte bara vara snygg när gäster kommer innanför din dörr, utan den ska också vara praktisk och ha många förvaringsmöjligheter. Några bra möbler och prylar som du bör satsa på är bland annat en skohylla och hatthylla, men även rikligt med speglar så att du kan ta dig en sista look innan du går ut. Vi tipsar om flera hall möbeltips som värt att tänka på när du ska inreda hallen.

Hatthylla med krokar

En hatthylla med krokar är ett måste i varje hall. På en hatthylla kan du inte bara kasta upp mössor och kepsar, utan du kan också ha fina förvaringslådor för diskretare förvaring. På sekelskifte.se som säljer produkter inom inredning som är tidstypiska för 1880-1930 talet, hittar du många fina alternativ för den som söker hatthylla med krokar, retro hatthylla och snygga hatthyllor. Bli inspirerad på sekelskifte.com till snygga hatthyllor och genom att kombinera hatthylla med krokar slipper du dessutom borra massa hål i väggen och kan samtidigt hänga upp allt från jackor till tröjor och paraplyn.

Speglar

I din hall bör det finnas åtminstone en helkroppsspegel som du kan använda dig av för att se hur din slutgiltiga outfit ser ut. Speglar är också utmärkta att använda sig av om du vill skapa känslan av att rummet är mycket större än vad det egentligen är. Satsa gärna på långa speglar eller på runda speglar för en mer modern inredningsstil. Kom ihåg att förankra spegeln ordentligt, eftersom de oftast väger en hel del.

Skohylla

Idag köper vi mer skor än någonsin förr och naturligtvis måste du kunna förvara dina skor på ett praktiskt och snyggt sätt. Precis som hatthyllan är ett måste är det också viktigt att ha en skohylla eller en skobänk i din hall, så att det blir lättare att ta på och av skorna. Är ni många i familjen är det bra att välja en lite större skobänk som rymmer många skor.

Skohylla med bänk

Hos Jysk hittar du en riktigt snygg och prisvärd skohylla med bänk som kommer i diskreta och moderna färger som passar alla hem.

Skohylla med förvaring

Genom att investera i en skohylla med förvaring behöver du inte displaya alla dina skor, men får fortfarande bra förvaring och en bra sittyta. Chilli.se har flera snygga varianter, bland annat den här skohyllan med skåpsluckor i vitt.

Klädhängare med skohylla

Vill du inte hänga upp en hatthylla kan du med fördel kombinera klädhängare med skohylla på ett riktigt snyggt och enkelt sätt. Se exempel på jotex.se.

Bloggtips om att inreda hallen

Ibland kan det behövas lite extra inspiration när du ska inreda din hall och därför har vi plockat ut två inspirerande bloggar. Här kan du inte bara läsa dig till inredningstips, utan hittar också mycket bilder som du kan hämta inspiration från för att skapa dina drömmars hall på ett smidigare sätt.

Karros.se

Karros.se kan du få många bra tips om hur du kan inreda din hall på bästa sätt. Den här bloggen passar lika extra bra för dig som är förtjust i kombinationen av vitt och svart och som vill ha en hall som ser modern och stilren ut. Bloggen tar även upp inredning i andra rum, t.ex. kök och vardagsrum.

Spicymindinredning.se

Bloggen Spicymindinredning.se ger dig bland annat fem smarta tips på hur du inreder en liten hall praktiskt och snyggt och all inspiration du behöver för att kunna inreda ditt hem på bästa sätt. Här finns också ett flertal inlägg som fokuserar specifikt på hur du inreder din hall med några riktigt bra knep. Bloggen passar alla olika inredningsstilar och fokuserar mer på funktionalitet och förvaring än på just inredningsstil. Inspirationen kan användas för dig med både liten och riktigt stor och rymlig hall.

Relaterade inredningstips